Benvingut al nostre lloc web


Aquí trobaràs tot el que cal saber sobre el forn de pa artesà Pa Nàsia
● Qui som?


Som una petita fleca situada a la comarca de La Garrotxa. Tot va començar un gener de 2007 quan l'Esteve i la Dolors van posar en marxa aquest negoci amb moltes ganes i il·lusió. I així ho han fet fins l'actualitat, intentant fer-ho millor diariament.
L'obrador amb més de 60 anys de història, on l'Esteve -amb l'ajuda d'en Miquel- fa el pa, està ubicat a la Vall de Bianya. En canvi, la botiga, on la Dolors ven els productes, està ubicada al centre d'Olot.

       


Tenim una bona varietat de productes. Fem pa amb diferents blats (espelta, farro, kamut, integral...), bolleria... fins a un pastís de poma (Tatín) que venem esporàdicament.


Inici Situació Contacta'ns Galeria


● Situació


-Forn de pa o Obrador: CRTA Camprodon nº3 darrere (davant de Ca la Nàsia), Vall de Bianya (17813) | La Garrotxa (Girona)

-Botiga o lloc de venda: C/ Sastres nº1 (darrere l'Església de Sant Esteve), Olot (17800) | La Garrotxa (Girona). Aquí teniu un mapa (clic AQUÍ per veure'l més gran) i una fotografia per orientar-vos millor:

       

● Contacta'ns


Per realitzar un encàrrec o per plantejar algun dubte, pots trucar a un d'aquests dos telèfons:També pots escriure'ns un e-mail a alguna de les següents adreces:Respondrem amb la màxima rapidesa possible!Disseny realitzat per Pere Ayats © 2013-2016